Potpisan Ugovor o obavljanju praktičnog obrazovanja učenika JU Srednja ekonomska škola „Mirko Vešović” u Podgorici u Advokatskoj kancelariji ‘’Jovović, Mugoša & Vuković’’ u Podgorici

Sa zadovoljstvom možemo objaviti da smo danas dočekali generaciju učenika četvrtog razreda smjera pravno-administrativni tehničar Ekonomske škole „Mirko Vešović“ u Podgorici, što označava početak njihove praktične obuke u našoj Kancelariji.

Čvrsto vjerujemo da je izuzetno važno podržati obrazovanje i buduće generacije pravnika, pa je iz tog razloga gospodin Vanja Mugoša, Rukovodeći partner I advokat Kancelarije sa gospođom Dijanom Vujačić, direktoricom  JU Srednja ekonomska škola „Mirko Vešović” u Podgorici, potpisao Ugovor o obavljanju praktičnog obrazovanja učenika u Advokatskoj kancelariji ‘’Jovović, Mugoša & Vuković’’ u Podgorici.

Ponosni smo što možemo da podijelimo svoje znanje i iskustvo sa ovim mladim ljudima, budućim kolegama.

Danas smo priredili prezentaciju za predstavnike škole i učenike, kako bismo ih upoznali s našom kancelarijom i radnim okruženjem. No, to je samo početak! Od kraja oktobra pa sve do aprila 2024., naša Kancelarija otvara vrata za čak 94 učenika Ekonomske škole „Mirko Vešović“, koji će obaviti svoju praktičnu obuku kod nas.

Ovo je prilika za njih da steknu neprocjenjivo iskustvo, dobru bazu i razvijaju svoje vještine, a za nas da budemo mentori i doprinesemo izgradnji budućih stručnjaka i društva uopšte.

Dobro nam došli, dragi učenici! Radujemo se zajedničkom putovanju prema uspjehu i izgradnji temelja za buduće generacije pravnika.

Jedino je znanje resurs koji se dijeljenjem umnožava!

 

#Obrazovanje #PraktičnaObuka #BudućiPravnici #Mentorstvo #EkonomskaŠkolaMirkoVešović #Pravo #Karijera

Back to top