O nama

Stranica O Nama Header Slika

Mi smo lokalno i međunarodno prepoznata advokatska kancelarija za sve vrste vaših pravnih potreba.

Advokatska kancelarija „Jovović, Mugoša & Vuković“, osnovana davne 1984. godine, u toku svih ovih godina izgradila je ugled kao progresivna, uspješna i vodeća advokatska kancelarija u Crnoj Gori. Naš tim gotovo u svakom trenutku čini preko 30 članova, uključujući iskusne advokate sa dugogodišnjim stažom, talentovane mlade pravnike i stručnjake iz različitih oblasti koji pružaju podršku našem svakodnevnom radu

Ističemo se po raznovrsnom portfoliju pravnih usluga, ali takođe smo prepoznatljivi i po svojoj pouzdanosti kao partneri našim klijentima u suočavanju sa složenim pravnim situacijama. Naša reputacija i izvanredni operativni rezultati omogućili su nam da učestvujemo u procesima privatizacije, restrukturiranja, razrješavanja pravnih i ekonomskih sporova i drugih kompleksnih pravničkih izazova. Ovo uključuje čak i pitanja intelektualne svojine i sporove koji su privukli posebnu pažnju javnosti.
S predanim fokusom na rješavanje pravnih izazova naših klijenata, kombinujemo stručnost, energičnost i temeljno znanje kako bismo pružili najbolje moguće pravne usluge. Naša posvećenost vašem uspjehu je neprikosnovena.
Vjerujemo da je prenošenje znanja važno za razvoj struke, stoga se ponosimo saradnjom sa Pravnim fakultetom UCG, u okviru koje držimo predavanja o Međunarodnom privatnom pravu i dijelimo praktično iskustvo sa budućim pravnicima.

Pored svih vrsta pravnih usluga koje pružamo, ističemo i našu strast prema kontinuiranom usavršavanju, ali i da budu aktivni članovi zajednice u kojoj rade.

Naš tim pravnika aktivno prisustvuje međunarodnim i regionalnim konferencijama i događajima iz pravne struke, a i šire, kako bismo ostali informisani o najnovijim pravilima i pristupima. Takođe, redovno organizujemo interne obuke za zaposlene, kako bismo sve pravničke i druge vještine razvijali i bili u mogućnosti da klijentima pružimo sveobuhvatnu i kvalitetnu uslugu.

Uz našu stručnost, takođe smo veoma posvećeni društveno odgovornom ponašanju. U saradnji sa renomiranim nevladinim organizacijama, pružamo podršku onima kojima je najviše potrebna, naročito onima koji se suočavaju sa izazovima u obrazovanju. Podržavamo studentske organizacije i nagrađujemo najbolje studente Pravnog fakulteta. Takođe, aktivno podržavamo crnogorski sport i zajednicu. Naša posvećenost izvanrednoj pravnoj praksi i društvenoj odgovornosti čini nas partnerom po izboru za vaše pravne potrebe.

Prekretnice u radu kancelarije

1984
Osnovana kancelarija
2000
Posluje pod nazivom Jovovic & Partneri
2010
Počinje da posluje pod nazivom „Jovović, Mugoša, Vuković“
2016
Preseljenje u nove prostorije na sadašnjoj adresi

Iskustvo. Pouzdanost. Praktičnost.

Back to top