Advokat Novica Jovović je osnovao kancelariju 13. aprila 1984. godine.

Do kraja 2009. godine, kancelarija je poslovala pod nazivom advokatska kancelarija Jovović i partneri. Nakon 1. januara 2010. godine kancelarija posluje pod nazivom advokatska kancelarija Jovović, Mugoša i Vuković.

Od samog početka prepoznati smo kao uspješna i uvažena kancelarija. Utisku je doprinio spektar pravnih usluga koje pružamo, ali i činjenica da smo bili pouzdan, lojalan i stručan partner našim klijentima.

Ukoliko mjerimo naš uspjeh brojem zaposlenih, naša kancelarija je najveća u Crnoj Gori. Ukoliko primijenimo kriterijum broja klijenata i sume poslovnih prohoda advokata, naša kancelarija se ubraja među tri najveće u državi.

Konačno, ukoliko upoređivanje vršimo prema kvalitetu sektora informacionih tehnologija, prema internim politikama i procedurama, prema kvalitetu upravljanja procesima, standadima brige o klijentima i slično, naša kancelarija mora biti uzeta u obzir kao lider na nacionalnom tržištu.

Pristupom koji je prilagođen potrebama klijenata učvrstili smo vodeću poziciju i reputaciju.

Ugled i operativni rezultati omogućili su nam da učestvujemo u procesu privatizacije i svojinske transformacije u Crnoj Gori, u rješavanju privrednih i drugih sporova velike vrijednosti, sporova vezanih za zaštitu intelektualne svojine kao i odbranama koje su bile predmet posebnog interesovanja stručne i medijske javnosti.

Važan period u razvoju kancelarije je 2016 godina, kada smo se preselili u našu sadašnju poslovnu zgradu, u kojoj na 1000 m2 obavljamo poslove na staroj adresi u centru grada.

Tokom čitavog postojanja kancelarija je kadrovski snažena mladim, darovitim pravnicima, sposobnim da energično i znalački rješavaju sve kompleksnije pravne probleme.

Iskreno vjerujemo da kvalitetno pružanje pravnih usluga, koje je zasnovano na kvalifikacijama i vještinama naših pravnika, mora predstavljati stub budućih uspjeha.

Kako bismo bili u stanju da ponudimo kompleksna pravna rješenja, sarađivaćemo sa uglednim poslovnim, poreskim, finansijskim i računovodstvenim savjetnicima, kako u Crnoj Gori, tako i izvan granica naše države.

Naša misija je bila i ostaće da našim klijentima pružamo kvalitetnu pravnu uslugu.

Kontakt

Slobode 16 | Podgorica 81000 | Montenegro
Telefon / Fax: +382 20 672 672 
Email: office@jmv.co.me 
Internet: www.jmv.co.me 

Radno vrijeme
Ponedeljak - Petak, 8:00 - 16:00 h

Prijem obavještenja

Registrujte se za prijem naših obavještenja

PLEASE ENABLE THE JAVASCRIPT TO SUBMIT THIS FORM

JUMP TO TOP
X

Right Click

No right click allowed!

Cookies ("kolačići") omogućavaju da prilagodimo izgled sadržaja prezentacije, da prikažemo personalizovan sadržaj, da analiziramo mrežni saobraćaj
i da razumijemo ko su naši posjetioci. Pristupanjem našim sadržajima ovlašćujete nas da upotrebljavamo cookie i slične tehnologije.
Više informacija Saglasan sam Protivim se